Simanja dan Sicomel

Simanja dan Sicomel

Followers

Thursday, October 14, 2010

YEN YEN

Hari ni saja nak buat entry pasal my little "yen yen"
sekarang ni dapat hobi baru.
"menyelongkar beg mummy"
Pantang lepa.....sekelip mata semua benda berterabur.
Semalam pergi amik dia kat nursery, lupa bawa baby sit,
nangis nak duduk atas riba....mana boleh, macamana mummy nak bawa kereta.
Alih2 tgh bawa tu senyap jer..rupa2 member dah selongkar beg mummy.
Siap bagi camera kat mummy sebab dia tau..kalau pegang camera tu
mesti mummy marah..hu hu hu..
Apa lagi alang2 dah berenti kat simpang, snap la gambar kat bawah nun..

wahh.....byk mende ni.....

ta......."this is my card"....he he

isshhhh....payah pulak nak kuarkan purse mummy ni

"Cantik tak.....putih gebukan...inilah rahsianya"
bak seorang model utk bedak tu..
ryan...ryan...

3 comments:

Mrs.Imran said...

oooo...rahsia cantik mama yen yen bedak tuh la ekkk...bagus lahhh...pecah rahsia mama dia...

Rizziela said...

nasib baik dia tak pandai kuarkan duit..kalau tak satu keje plak kita nak kutip :D

Rashita said...

he he kalau duit mummy awal lagi jerit..he he