Simanja dan Sicomel

Simanja dan Sicomel

Followers

Friday, October 22, 2010

GAMBAR YEN YEN DOLU-DOLU


ish...ish...comeynya....anak sapa nih... he he he
Sekali imbas macam gegel.....masa ni chubby sgt....
selalu tersenyum...tak byk kerenah....tapi sekarang...
ada je benda nak buat...sentuh sana sini...

Terbaru...dah kurus dan tinggi...
yang penting rambut still the same...
ada sapa2 ada petua lebatkan rambut budak...
selalu org ckp kalau cukur, rambut akan tumbuh lebat..
tapi rayyan dah dua kali dah cukur...tapi tetap sama..
+ tetap comey....hu hu hu

6 comments:

SYaMiLa said...

comeinya.... ;-)

New Entry "Naik Motor Tak Pakai Baju… ^_^"

Akma Azlin said...

salam.my daughter tak pernah cukur pun slim aje rambutnya

++Qaseh Zai HamzaH ++ said...

hahaha..comelnye yen2 kecik2 dulu..sweet sangat..rs nak cubit2 pipinye..hikhik~

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mama kina kata sapu mintak zaitun kat kepala. insyaallah lebat...

kina pun buat mcm tue jugak kat kepala adam. huhuhuh..tapi still rambut x lebat. hahahahaha...

try la mn tahu sesuai ke dgn rayyan.

Izan Ishak said...

mmg selalu rindu zaman anak masih kecik...comel lah yen2 ni...

petua...kalau twin izan mmg kerap trim rambut (botak je) kat saloon. lama2 rambut jadi lebat. dulu masa bby mmg rambut nipis sgt~

Rashita said...

Thanks for the advise....he he he tapi itu dah jadi trade mark dia, budak botak...he he