Simanja dan Sicomel

Simanja dan Sicomel

Followers

Tuesday, August 4, 2009

Main Netball ngan kengkawan




Ni gambar mummy yang terlatest sekali, mummy dah start main bola jaring balik.....nanti rayyan jangan marah mummy pulak kalau mummy ambil rayyan lambat, sekali sekala jer mummy main itu pun dgn budak opis mummy. Saja nak release tension,

Sekarang mummy dah berjaya maintain badan mummy, harap2 dapat bertahan dan terus kurus macam mummy sebelum mengandungkan anak bertuah mummy......

Friday, July 17, 2009

rayyan...rayyan...

video

Rayyan..buah hati mummy....dah pandai senyum tengok camera.....mummy suka....sekarang lagi tembam. Semalam teacher rayyan bagitau mummy, rayyan tu kuat sangat minum susu...tapi mummy tak marah sebab mummy tau...sapa lagi nak perabih harta mummy kan rayyan kan...daddy pun dah dengki dengan rayyan sebab mummy asyik dulukan rayyan je...Tapi tak pe daddy jangan la terasa hati, sebab daddy tetap nombor satu dalam hati mummy....still macam dulu...daddy...mummy sayang daddy "anyak-anyak".....Kalau nak tau, rayyan tu comey macam daddy dia la..ha ha ha.....(comey sanget ke)....."aki....ini peace"

Thursday, July 16, 2009

Wednesday, July 15, 2009

Rashley with love


Happy happy hafiy mummy

Permata hati mummy dan daddy.
Rayyan Hafiy Fazli
Tembamkan...lahir pada 29 April 2009, sama bulan dengan daddy. Daddy lahir 19 April. Nanti sambut besday dengan daddy la. Mummy bahagia sangat adanya rayyan dan daddy di sisi mummy. Sempurna hidup mummy. Semoga rayyan akan menjadi seorang anakk yang soleh dan menyenangkan semua orang disekeliling rayyan.


Ini hari kelima buah hati mummy bergelar Rayyan Hafiy Bin Mohd Fazli....Baik je kan muka anak mummy ni...baik ada makna tu he he he, yang bestnya anak anje mummy ni ada dua gelaran "dedek wan" dan "dek yan"...dari gelaran tu...sedia maklumlah anak mummy ni manje ke tak?...