Simanja dan Sicomel

Simanja dan Sicomel

Followers

Tuesday, December 28, 2010

RYAN WITH HIS NEW TOYS

Ha....dah besar sikit ni...hobi pun dah lain....taknak dah main mainan yang kecik2 tu...Mummy ingat mummy nak beli basikal untuk ryan masa umur ryan dah cecah 2 tahun, tapi tak sempat...dah beria-ria sangat nak basikal....Pantang jumpa budak naik basikal.."kal...kal.."
So, oleh kerana selalu sgt "kal..kal"...mummy dgn daddy pun decide la pergi beli basikal tu
kat dak ryan nih... Siap pilih sendiri tu...kan main amik satu2 cuba naik...alih2 basikal kat bawah ni yang menjadi pilihan hati. Seb baik pilih yang murah sekali..he he he...


Simple & yang paling penting kaki sampai ke paddle....

Kalau boleh nak bawak semua mainan dalam bakul belakang tu,
entah apa yang seronok sangat pun tak tau lah...
air liur toksah cerita la...mengalir cam air paip..hu hu hu

"mi....berat la keta kat belakang ni.."
Ok dah habis cerita pasal "kal..kal" tu, sekarang cerita pasal favorite remote car plak. Kat bawah ni adalah latest remote car ryan, yang lain dah tak pandang dah..asal suruh amik yang lain...ini jawapannya.."okak..mi...okak" a.k.a "Rosak mummy rosak"...
hai...anak mummy sorang ni...dapat mainan baru semua yang lama rosak terus..remote car yang latest ni, lasak sikit boleh tonggeng terbalik, yang penting bleh main sendiri...siap dgn background muzik lagi... kalau main ni tak ingat apa dah..sampai habis bateri baru simpan..
remote car yang tak tau spesis apa...yang penting lasak gila
Penat naik "kal" main kereta ni plak.....adoi..dah tu main nak suruh org tgk..tu yang tak tahan tu. Mummy ngan daddy tak boleh buat kerja lain, kena jadi pemerhati dan tukang gelak yang setia....


2 comments:

ibu_BatRiSya @wardah said...

pergghh...beskal tu xnak tuka sport rim ke??

Rashita said...

takyoh la tukar...tu pun molek doh...he he he...