Simanja dan Sicomel

Simanja dan Sicomel

Followers

Monday, January 10, 2011

YEN YEN WITH HIS OWN PLAY"HOUSE"

Lama betul tak update blog ni, hari ni tak nak cerita banyak2 cuma nak berkongsi rasa bahagia bila melihat anak tersayang tersenyum gembira bermain dengan idaman hatinya. Mummy sebenarnya taknak beli set tu tapi bila tgk si dak yen yen tu sedih jer...tak sampai hati tengok...mummy pun suruh budak kedai tu bungkus...masa bungkus tu lagi syahdu mummy tgk yen yen...macam org bersalah jer..mana taknya, mummy ckp sebab adik main la aunty tu bungkus...aunty tu marah dah adik main barang dia....lagi la kesian tgk muka dia..hu hu hu...mummy pun pujuk tgk benda lain...sampai dia sendiri tak sedar aunty tu bungkus letak dalam kereta...he he he.. bila balik rumah bukan main gembira dan terkejutnya dia bila daddy bukak boot belakang..siap jerit2...tolong angkat sekali toksah cerita la..tung tang tung tang... punya excited.. he he he tgk sendiri la betapa cerianya muka dia bila pertama kali test mainan tu kat rumah...

tak takut langsung gelonsor...selalunya suruh org pegang...tapi sejak ada sendiri punya.. langsung tak takut.. (ha...jgn tak tau comforter Pooh tu untuk keselamatan dia..he he bila terlalu excited cepat sangat lupa diri karang terlentang plak)

masa ni air liur tak payah cerita la..sepanjang2 perjalanan menitik... he he he

1.....2.....3.......yeeehaaaa


berdiri dengan bangganya....




2 comments:

ibu_BatRiSya @wardah said...

acik ni nak tumpang main skali bleh tak??!

Rashita said...

acik takleh..tapi kalau batrisya leh ler...sebab batrisya ringan sikit...he he he..eemmmm batrisya nak ke main benda nih...dia kan "minah rempit" kah kah kah