Simanja dan Sicomel

Simanja dan Sicomel

Followers

Tuesday, January 24, 2012

Update Pertama 2012

Salam tahun baru untuk semua bloggers....harap2 semuanya berbahagia dan sentiasa bahagia. Amacam tahun ni? Azam tahun lepas apa crita?...emmmm hari dah 24/1/2012..baru ada masa nak audit azam 2011. Ok mari kita sama2 audit azam tahun lepas kita.

1. Nak lunaskan hutang...(tak semuapun separuh pun ok)
Almost done.... ;(
2. To become a wonderful wife and mom
Baik sikit la dari dulu....ok la tu "improve" he he
3. To be a good engineer
For now, everything is in control...(eemmmm rasanya dah 90%)
4. Nak pakai pakaian yang kemas dan selesa ke pejabat
(no more tangkap muat) Emmm....ni sedang dibaiki...dan akan terus dibaiki..
5. Berjimat cermat selagi boleh (tapi xnak jadi kedekut)
Ha ha...ni memang terlaksana....
6. Nak deco bilik rayyan cam gambar kat bawah ni. (tapi pokok tu tak la kot)
Not yet

7. To have a nice kitchen cabinet as below pict. Not yet


8. To have simple and "cool" bedroom....eemmmmm
Not yet

9. To have simple landscape from
Boleh la.....dah ada 5 pokok bonsai...Saya suka bonsai tuuuuuuuuuuu.


to become.....Tapi entah bila nak jadi cam gambar nih

10. Plan to be a part time biz. person..(dapat cari duit lebih untuk mencapai impian next year ni)
Yang ni...masih samar2 sebab masih kurang berjaya membeli apa yang diidamkan....

Kesimpulannya, Azam 2011 masih belum dipenuhi...so tahun ni just update azam 2011 and tambah sikit azam baru...

1. Nak bawa husband and my hero bercuti kat "oversea".....
InsyaAllah...bulan 2 ni aku akan pergi...yehhuuuuuu harap2 jadi la..apa yg di plan tu..

2. Nak memperbaiki kelemahan diri..... to be a good muslimah, wife and friend.

Itu jer kot....karang tak terlaksana plak... Oklah, sampai sini dulu update untuk hari ni...byk betul cerita nak di kongsi...ada masa..nanti update lagi k... bye bye.

3 comments:

ADEEYA said...

Hehehe me pun ada lagi azam tahun lepas yg tergendala :D hihihi trying to fulfill tahun ni :) insyaAllah. Gdluck !

YaYaNsMuM said...

Wahh..cool la ur azam, (^_^). Gud Luck yer!

Rashita said...

Thanks to adeeya and yayansmum... ;)