Simanja dan Sicomel

Simanja dan Sicomel

Followers

Thursday, September 29, 2011

Nak minta tolong.........

Tolongggg.....kat mana nak cari kids pool cam ni kat malaysia ni...hu hu hu hu...teringin sangat nak beli untuk dak rayyan tu.....eemmmmm bestnya tgk dia main sambil gelak2 ^-^











5 comments:

mNhL said...

Hi...thks for dropping by. Kita beli ini pool dekat Carefour Sri Petaling. Tapi sudah 6 tahun lalu. Sekarang tak tau ade lagi ke tak. Harga kalau tak silap, RM200 ++

aNaYaNa said...

cuba usha2 online kak..kat shopping mall pun ada..sebab aritu kakak ada beli untuk her kiddos..tapi xtaw mall mana yang dia beli..huhu

Anonymous said...

member ader jual ni fb dier LittleHood Hut

Anonymous said...

tgk fb LittleHood Hut
ader jual rm200

Rashita said...

thanks for all info.... ^-^